Ga naar hoofdinhoud

It’s time to rediscover fire.

Karakter

Ontdek de kracht en de persoonlijkheid van de TravelQ™ PRO285X.

Features

Bekijk wat deze barbecue onweerstaanbaar maakt!

Design

Bekijk het design van de TravelQ™ PRO285X: stijlvol én compact.

Selecteer

Is dit jouw ideale barbecue? Kies voor de TravelQ™ PRO285X en begin het avontuur.

Karakter

TravelQ™ PRO285X

THE GRILL NEXT DOOR

De TravelQ ™ PRO285 mobiele gasbarbecue van Napoleon biedt voldoende ruimte voor wel 20 hamburgers. De stijlvolle geheel zwarte afwerking met chroomaccenten past perfect in uw tuin. Het hoge deksel van gegoten aluminium maakt grillen een gastronomische ervaring. Rooster hele kippen, varkensvlees en zelfs riblappen of een kleine kalkoen — deze compacte grill kan het allemaal. Net als bij de grote barbecues van Napoleon kunt u met behulp van de tweevoudige RVS-branders nauwkeurig de temperatuur regelen. Het aanzetten van vlees is een warm kunstje en zodra u die karakteristieke grillstrepen ziet, weet u dat u een Napoleon met iconische RVS WAVE™-grillroosters hebt.

Features

Deze barbecue heeft alles wat u nodig hebt: wieltjes voor alle terreinen, eenvoudige inklap- en opbouwmogelijkheden, compacte opslag en gasflesriemen — deze barbecue is geschikt voor elk avontuur. Er gaat niets boven dit mobiele, professionele pakket.

Twee RVS hoofdbranders

Hoofd grilloppervlak 54 x 37 cm

WAVE™ gietijzeren grillroosters

JETFIRE™ ontstekingssystheem

Innovatief, inklapbaar onderstel

Design

Ontdek de meest avontuurlijke barbecue! Ga voor de TravelQ™ PRO285X.

Deze prachtige barbecue moet je echt zien: de finesse, kwaliteit, design en talloze mogelijkheden. Laat je adviseren en ontdek de TravelQ™ PRO285X bij een van onze dealers.

It’s time to rediscover fire.

SELECTEER EEN DEALER IN DE BUURT