Ga naar hoofdinhoud

It’s time to rediscover fire.

Karakter

Ontdek de kracht en de persoonlijkheid van de Phantom Prestige 500.

Features

Bekijk wat deze barbecue onweerstaanbaar maakt!

Design

Bekijk het design van de Phantom Prestige 500: stijlvol én compact.

Selecteer

Is dit jouw ideale barbecue? Kies voor de Phantom Prestige 500 en begin het avontuur.

Karakter

Phantom Prestige 500

THE GRILL NEXT DOOR

De matzwarte Phantom Prestige® 500 propaangasgrill met infrarood zij- en achterbrander biedt de volledige grillervaring. Deze gasbarbecue is volledig matzwart, van het deksel tot de vergrendelbare zwenkwielen. De stoere en aantrekkelijke Phantom heeft alles wat u voor een echte buitenkeuken nodig heeft. De vernieuwde iconische WAVE™-grillroosters van gegoten RVS en het multifunctionele grillrek zijn ideaal voor het bereiden van fantastische voorgerechten en vullen de toch al ongelooflijke Prestige® 500 gasgrill perfect aan.

Features

Met vier hoofdbranders, een achterbrander en infrarode schroeiplaat kan deze barbecue gerechten bereiden door middel van diverse unieke grilltechnieken. De RVS-warmteverdelers bieden extra oppervlak voor het verdampen van druipvet om deze luxe grill schoon te houden en opflakkeringen te voorkomen. De verlichte matzwarte knoppen zijn voorzien van SafetyGlow, waardoor het blauwe licht in de knoppen rood wordt als de branders aanstaan. De Phantom Prestige® 500 gasgrill is meer dan alleen een look. Het is een manier van leven.

LIFT EASE™ Roldeksel

Kruisontstekingsbrander

Roestvrij stalen branders

RVS-warmteverdelers

ACCU-PROBE™-thermometer

Design

Ontdek de meest veelzijdige barbecue! Ga voor de Phantom Prestige 500.

Deze prachtige barbecue moet je echt zien: de finesse, kwaliteit, design en talloze mogelijkheden. Laat je adviseren en ontdek de Phantom Prestige 500 bij een van onze dealers.

It’s time to rediscover fire.

SELECTEER EEN DEALER IN DE BUURT