Ga naar hoofdinhoud

Steel de show met deze krachtpatser

KARAKTER

Ontdek de kracht en de persoonlijkheid van de Rogue.

FEATURES

Bekijk wat deze barbecue onweerstaanbaar maakt!

DESIGN

Bekijk het design van de Rogue: stoer én strak.

SELECTEER

Is dit jouw ideale barbecue? Kies voor de Rogue en begin het avontuur.

Karakter

Rogue

THE GRILL
NEXT DOOR

Grootse prestaties. Magnifique design. Een echte blikvanger. De Rogue is royaal en ontzettend veelzijdig. Uitgerust met alles wat je nodig hebt om gastronomische maaltijden te bereiden. Op deze barbecue maak je gerechten van restaurantkwaliteit. Aan ruimte heeft deze barbecue geen gebrek. Bereid heerlijke gerechten op een grilloppervlak van wel 60 × 45 cm. Sauzen en bijgerechten zijn een fluitje van een cent met de aparte geïntegreerde zijbrander. De Rogue is de droom van iedereen met een passie voor grillen. De Rogue is een ervaring.

De prachtige alleskunner

Unieke functies

Naast een strakke vormgeving zit deze krachtpatser vol met innovatie. De grote voorbereidingsruimte maakt het grillen extra plezierig. Eenmaal klaar? Door de inklapbare zijtafels is de grill gemakkelijk op te bergen. De afgesloten wagen biedt bescherming tegen weersinvloeden en zorgt voor een langere levensduur. Met de Rogue steel jij de show.

Uniek, hoog deksel

GEÏNTEGREERDE GEREEDSCHAPSHAKEN

RVS-warmteverdelers op 2 niveaus

JETFIRE™-ontsteking

ACCU-PROBE™-thermometer

Design

Ga voor de meest veelzijdige barbecue! Ga voor de Rogue.

Deze prachtige barbecue moet je echt zien: de finesse, kwaliteit, design en talloze mogelijkheden. Laat je adviseren en ervaar de Rogue bij een van onze dealers.

SELECTEER EEN DEALER IN DE BUURT