skip to Main Content

THE GRILL
NEXT DOOR

DE KENNER ZIET
HET METEEN…

Wat is er fijner dan met familie of vrienden de barbecue aansteken en genieten van een lange avond met goed eten? Wij zouden het niet weten… Tenminste, als je het beste materiaal hebt. Daarmee zet je de beste gerechten op tafel én laat je zien dat jij weet hoe je de dingen aanpakt. Zeker weten dat je gasten graag nog eens terugkomen! Al doet je buurman zich waarschijnlijk snel een Napoleon® cadeau…

De kenner ziet het meteen: dit is The Grill Next Door. Ontdek de unieke Napoleon® functies:

THE GRILL
NEXT DOOR

     

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Blijf altijd op de hoogte van de
laatste acties, games en nieuws.

THE GRILL
NEXT DOOR

SIZZLE ZONE™

De duizenden kleine openingen van de SIZZLE ZONE™ zorgen voor extreme hitte. Daarmee krijgt je vlees een optimale garing, meer aroma en een nog krokantere korst. Bovendien is de SIZZLE ZONE™ veelzijdig: je kunt er bijvoorbeeld ook op wokken.

Zo zijn jouw steaks altijd knapperig van buiten en sappig mals van binnen.

HOUTSKOOL
INZET

Kiezen tussen gas en houtskool? Dat hoeft niet meer. Met onze gietijzeren houtskoolinzet maak je van je gasgrill heel eenvoudig een houtskoolgrill. Je plaatst de gevulde houtskoolinzet gewoon op de branders en je kunt aan de slag!

Zo heb jij twee grills in één!

JETFIRE™

Natuurlijk wil je je branders veilig en betrouwbaar ontsteken. Daarom hebben we ze uitgerust met ons eigen JetfireTM-ontstekingsmechanisme. Dit zorgt op een betrouwbare manier voor een krachtige ontstekingsvlam, waar je in weer en wind op kunt rekenen.

Zo hou jij het lekker veilig!

INKLAPBARE
ZIJTAFELS

Niemand zit te wachten op een barbecue die onnodig veel ruimte in beslag neemt. Daarom hebben we iets handigs bedacht: zijtafels die je eenvoudig kunt in- en uitklappen, zelfs als je een zijbrander hebt. Je klapt ze uit als je aan de slag gaat, en weer in als je alles opruimt.

Zo berg je je barbecue ook in de volste opbergruimte weer netjes op.

INFRAROOD
ACHTERBRANDER

Wie houdt er nou niet van een mals stuk vlees met een heerlijke krokante korst? Die krijg je dankzij de infrarood achterbrander. Deze werkt bovendien zeer goed samen met je draaispit, zodat je de lekkerste gerechten van het spit maakt. De achterbrander zorgt daarbij voor een heel gelijkmatige warmte.

Zo toon jij je een allround barbecuespecialist die alleen het allerbeste op tafel zet.

VERLICHTE
DRAAIKNOPPEN

Als je het eerste stuk vlees op het rooster legt, is er misschien nog volop daglicht. Maar als het langzaamaan donkerder wordt, is het tijd voor wat sfeer. Hoe gaaf is het dan als jouw barbecue stijlvolle LED-verlichte draaiknoppen heeft?

Zo maak je nog meer indruk op je gasten.

SAFETY GLOW™

Een bedieningspaneel met meerkleurige LED-verlichting ziet er natuurlijk geweldig uit. Maar het is ook functioneel! Je ziet namelijk in één oogopslag of het gas uit staat (blauw) of aan (rood). Bovendien weet je precies of een warmtezone geschikt is voor direct of indirect grillen.

Zo laat jij je grill nooit meer per ongeluk aan staan én maak je maximaal gebruik van de warmtezones.

WAVE™ GRILLROOSTER

De liefhebber weet het: een gelijkmatige warmteverdeling is alles.
Vandaar dat ons WAVE™ grillrooster een gegolfde vorm heeft. Bijkomend voordeel: kleinere ingrediënten vallen er minder snel doorheen. En het ziet er ook nog eens extra aantrekkelijk uit!

Zo zorg jij voor die unieke Napoleon® branding.

QUICK START

Natuurlijk wil je graag zo snel mogelijk aan de slag met je nieuwe aanwinst. Dat kan ook, want je hebt je grill binnen 45 minuten opgebouwd. Er zit een handige handleiding bij en op onze website vind je diverse video’s die je verder helpen.

Zo kun je dezelfde dag nog aan de slag!

THE GRILL
NEXT DOOR

Iedereen mag weten hoe trots we zijn op onze producten. Daarom zijn we een partnership aangegaan met 24Outdoor, dé televisiezender voor liefhebbers van het buitenleven. Het resultaat is BBQ Street, een programma vol tips en tricks om alles uit je barbecue te halen. Dit jaar al op televisie!

24Outdoor is te bekijken via Ziggo, KPN, Telenet, Caiway, Delta, T-mobile/Tele2, Canal Digital, online en mobiele app.

Back To Top